A tökéletes meglepetés vacsora

Az én életemben elég fontos tényezőt játszik a férjem, mivel a családom részéről elég foghíjas az életem. A szüleim sajnos már egész fiatal koromtól nem lehetnek velem, ezért kifejezetten nagy öröm számomra, hogy viszonylag korán összehozott az élet azzal a férfival, akivel boldogan tudtam belevágni a saját felnőtt életem kialakításába, és persze aztán boldogan mondtam igen, és lettem a felesége. Azt gondolom, hogy nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen fiatalon megtalálták azt az embert, akivel le szeretnék élni az életüket. Engem ezzel kárpótolt az élet azt gondolom, a fiatalabb koromban ért veszteségek és fájdalmak miatt.

Éppen ezért számomra a legfontosabb ember a férjem. Persze nincs még gyerekünk, és biztos vagyok benne, hogy ha majd megszületik a kis trónörökös, akkor rengeteg minden változni fog ezen a téren is, azonba most még ketten vagyunk, és a legfontosabbak vagyunk a másik számára. Most pedig nem olyan régen ünnepeltük a férjem harmincötödik szülinapját, amire mindenképpen valami olyan meglepetést szántam, amit én magam készítettem.

Nagyon szereti a hasát, ezért azonnal azt találtam ki, hogy valami különleges étellel fogom meglepni, amit még sosem evett, és nem egy magyaros, átlagos étel, hanem valami egzotikus vagy tengeri, nem mindennapi, amit mindig is ki akart próbálni. Számtalanszor hallottam már tőle, hogy olyan szívesen kipróbálná a kagylót, így beszereztem az oceanfood csapatától egy szent jakab kagyló adagot, és belevágtam a recept keresésbe. Azt kell mondjam, hogy nem csak a férjem kedvence lett ez az új és egyben meglepetés étel, hanem bizony az enyém is. Nem gondoltam volna, hogy ennyire ízleni fog, mint ahogyan azt sem, hogy az alapanyag ennyire jó minőségű lesz, amit rendeltem. Mindenkinek csak javasolni tudom az Oceanfood termékeit és az újdonságok kipróbálását is egyben.