Legjobb segítségünk

Amikor én úgy döntöttem, hogy otthagyom a munkahelyem és megalapítom a saját építőipari vállalkozásomat közel tíz évvel ezelőtt, még fogalmam sem volt, hogy nem csak a hatalmas kockázat és a változás és változtatás súlya lesz, ami ehhez a döntésemhez társul, hanem egy hihetetlen nagy eredmény is, hiszen már három csapat járja az országot és végzi a kisebb-nagyobb, átfogóbb vagy részkivitelezést jelentő építőipari feladatokat. Persze a tíz év alatt rengeteget változott nem csak az ügyfelek köre, hanem a jogszabályok köre, amiben működnünk kell, a munkavállalók elérhetősége és hozzáállása és még sorolhatnám a végeláthatatlan tényezőket. Nem tudom azt mondani, hogy régen könnyebb volt, mint ahogyan azt sem lenne szép kijelenteni, hogy most könnyebb vagy nehezebb, de mindenképp más volt. Más környezetben, más tényezőkkel és más elvárásokkal működtünk mint most.

Egyetlen egy dolog azonban mindenképpen ugyanaz maradt, hogy iszonyatosan fontos tényező, hogy az ember milyen külső partnerszolgáltatókkal dolgozik együtt. Még a legártalmatlanabbnak tűnő feladatok terén is iszonyatosan fontos, hogy a lehető legjobb szakemberek vegyenek minket körül, hiszen annál több idő és energia marad a cégben dolgozó embereknek a saját munkájuk, a folyamatos forgalomnövekedés ellátására, minél kevesebbet kell foglalkozni ezekkel a szinte láthatatlan feladatokkal.

Tipikus ilyen például a munkavédelem. Nem gondolom, hogy bárki, aki mondjuk az építőipar területén tevékenykedik azt tudná mondani, hogy a munkavédelem hozzájárul a forgalom növeléséhez, abban viszont azt gondolom, hogy egyetérthetünk, hogy iszonyatosan fontos, hogy biztonságban tudhassuk a kollégákat, és ehhez a legjobb szakemberekre van szükség. Én hála egy nagyon régi, de tökéletes ajánlásnak, már közel hat éve az Activesafety csapatával dolgozom együtt ezen a téren, és nem csak azt mondhatom el, hogy tökéletes és tökéletesen működő rendszert építettek fel számomra, ami biztos védelmet ad, hanem bizony azt is, hogy az általuk rendelkezésünkre bocsátott munkavédelmi koordinátor az egyik legnagyobb segítség a cégnél. Bárkinek csak ajánlani tudom ezt a fantasztikus csapatot! Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja csak elégedett lesz.