A kislányom első balesete

A gyerekek életünk legnagyobb csodái. Amikor mi úgy döntöttünk, hogy gyereket vállalunk a férjemmel emlékszem hogy az egész világ megváltozott. A föld fölött lebegtünk és nem tudtunk betelni azzal az érzéssel, hogy családot alapítunk és már nem ketten alkotunk majd egy párt, hanem lesz velünk egy kis harmadik, akinek meg szeretnénk mutatni a világot, a mosolygással és boldogsággal teli életet és akinek szeretnénk jó példát mutatni, hogy milyen emberré váljon és hogyan álljon neki az élet rögös útjának.

Persze akkor még sokkal egyszerűbben tűnt ez az egész dolog és maga a gyereknevelés is, mert azóta érezzük már a dolog súlyát és árnyoldalait is, de persze sosem csinálnánk vissza a dolgokat. Egyszerűen néha a szülők elfáradnak, főleg hogy ha olyan nem várt baleset vagy esemény történik, amire nem voltak felkészülve és ami egy kicsit arra mutat, hogy nem tökéletes a nevelés, ami persze sosem lehet az, és ezt is mindenki tudja, mégis mindig törekszik rá minden pár.

Nálunk például legutoljára a kislányom a munkahelyi ipad készülékemet törte össze, pedig tudja jól, hogy ezek a dolgok neki tabunak kell hogy számítsanak, nem nyúlhat hozzájuk és nem is játszhat velük. Ő azonban most persze feszegeti a határokat és ezt pont az ipad gépemmel tette meg, aminek össze is tört a kijelzője. Ez persze orvosolható lenne, hiszen van egy nagyon jó ipad szerviz csapatunk az expertmobil.hu személyében, azonban hihetetlen gyors segítséget kellett tőlük kérnünk, mert a munkahelyemen mielőbb szükségem volt a készülékre. Hála a jó égnek, mint ahogyan még eddig sosem, most sem kellett csalódnunk a szerviz csapatban, hiszen a gyors szerviz keretében hihetetlen gyorsan profi eredménnyel javították az ipad gépemet, és már használhattam is a munkában. A kislányom pedig remélem most egy jó időre megtanulta, hogy a határokat nem szabad feszegetni. Azért állítottuk őket mert fontosak és nem szabad átlépni a vonalat sosem.