Legújabb segítőtársunk

Már amióta az eszemet tudom az édesanyám és az édesapám számára az egyik legfontosabb dolog az volt, hogy a mindennapi munka mellett az otthoni kis gazdaság szépen és jól fejlődjön, hogy nekünk ne legyen szükségünk arra, hogy a boltból szerezzük be a szükséges zöldséget és gyümölcsöt. Azt kell hogy mondjam, hogy valószínűleg ennek hatására, mi tényleg igen keveset voltunk betegek, és nagyon ritkán fordultunk meg az orvosi rendelőben. Manapság pedig egyre többet hallja az ember, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás, főleg az, hogy milyen forrásból szerezzük be az alapanyagokat. A szüleim pedig igen jól értettek ehhez, hiszen a nagyszülőktől hagyatékul kapták a tudást, így aztán egyre többen kértek tőlük segítséget a környékről a családi betevő beszerzésében.

Persze egy bizonyos szintig gond nélkül ki tudták szolgálni ezeket az embereket, azonban hamar híre ment annak, hogy mennyire finom és egészséges zöldséget és gyümölcsöt lehet nálunk beszerezni, és hamarosan már a kert túl kicsinek bizonyult. A szüleim pedig úgy döntöttek, hogy ha besegítünk nekik a bátyámmal, akkor bizony otthagyják az állandó állásukat, és zöldségtermesztésbe fognak. Meg is vettek egy jó minőségű és nagyobbacska méretű földet és megkezdték a munkát.

Eleinte tényleg csak mi tudtunk nekik segítséget nyújtani, most azonban már elérkezett az idő, amikor egy traktor beszerzése is lehetővé vált. Mondanom sem kell, hogy mennyivel könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb így a munka. Főleg hogy az Odisys csapatától hihetetlen segítséget kaptunk nem csak a beszerzés de a kiválasztás tekintetében is. Mondanám, hogy így majd marad idő pihenni, de már egy újabb földterület megvásárlásán gondolkodnak a szüleim. Mi pedig természetesen tartunk velük az úton.