A legnagyobb választék, biztonságosan

Én nem igazán vagyok az a típusú nő, aki folyamatosan kenegeti magát valamivel. Nem szeretem az arckrémek és testápolók világát, egészen egyszerűen nem jó érzés számomra a bőrömön tudni ezeket, még az is megterhelő néha, hogy a forró tűző nap után használjam a nyugtató testápolót. Pedig hát azt muszáj, mert egyébként pedig – főleg a napra – nagyon érzékeny a bőröm. Teljesen más a viszonyom azonban a parfümökhöz. Imádom azokat. Szeretek új illatokat is kipróbálni, de leginkább szeretek két-három kedvenc illatot találni és azokat használni a mindennapok során és a rendezvényeken, alkalmi ünnepeken.

Vigyáznom kell azonban, mert már előfordult, hogy az egyébként érzékeny bőröm nem bírta valamiért a parfümöt. Sosem voltam allergia teszten, de biztos vagyok benne, hogy valamilyen összetevőjére – szerintem leginkább a hordozóanyagra – allergiás vagyok. Abban az esetben azonban, ha a márkától egy parfüm nem okozott problémát, a többi sem szokott és ez fordítva is igaz, ha valamelyik termék kihozta a tüneteimet, akkor akárhogyan is szerettem volna másikat választani a termékcsaládból, nem igazán vált be sajnos egyik sem.

Az avon parfüm azonban tökéletes számomra is, és ennek nagyon örülök. Számtalan lehetőséget kínál ugyanis ez a márka, és nagyon jó termékek is. Jó illatúak, tartósak és designos üvegben, csomagolásban vannak. Szeretek közöttük válogatni és sok kedvencem is ezekből a termékekből került már ki. Nagy választékot kapok az avonnál, biztonságosan. Nekem pedig nem is kell több. Imádom és törzsvendégnek számítok, ami biztosan így marad a jövőben is. Nincs ugyanis annál kellemetlenebb, amikor megveszek egy tetsző illatot és nem tudom használni, mert kiütéseket vagy égő érzést okoz a bőrömön, nyakamon. Ezeknél a nagyon jó illatú és egyébként jó árú parfümöknél pedig sosem kell ettől tartanom. Azt gondolom bolond lennék nem beleszeretni ebbe a márkába.