A lehető legjobb partner

Nem is olyan régen úgy döntött a vállalatunk, hogy egy új céget hoz létre, aminek a tevékenységi körébe csak egy feladat fog tartozni, egy új sorház megvalósítása. Mondanom sem kell, hogy nagyon meglepődtünk, hogy miért kell erre egy teljesen új céget kialakítani, miért nem lehet a régi, jól bevált módon megvalósítani a projektet, de aztán rájöttünk, hogy a tulajdonosi kör megköveteli az új vállalat létrehozását.

Ekkor ért minket azonban egy-két dolog feketelevesként. Az új tulajdonos ugyanis ragaszkodott néhány dologhoz. Mi pedig viszonylag nagy szervezetként nem igen szeretjük sem a változásokat, sem pedig a változtatásokat. Számos módosítás mellbevágó élményként ért bennünket, de talán egyet tudnék kiemelni, új partnert kért a munkavédelem területére.

Kikötötte ugyanis, hogy a munkavédelmi feladatok ellátására csakis a https://activesafety.hu/ csapatával köthetünk szerződést. Nem is igazán értettük az okát, mindaddig, míg fel nem vettük a kapcsolatot a vállalat kapcsolattartójával, majd később természetesen a cég szakértőivel egyaránt. Tudnivaló volt számunkra ugyanis, hogy egy építkezés munkavédelmi feladatainak ellátása speciális szakértelmet és tapasztalatot igényel, de azt nem gondoltuk volna, hogy egy ennyire segítőkész és lelkiismeretes csapattal találjuk szembe magunkat. Egészen egyszerűen gyors és gördülékeny velük a munka. Nincsenek felesleges körök, nem rabolják semmi haszontalan dologgal az időnket. És legfőképp nem kérnek felesleges adatokat és nyomnak ránk érthetetlen feladatokat. Nagyon meg vagyunk elégedve ezzel a kis csapattal, és rájöttünk arra is, hogy mennyire negatívan álltunk mindenhez, pedig számos újítás és változtatás jobbá és hatékonyabbá tette a munkánkat. Megfogadtuk, hogy másképp is fogunk ezután hozzáállni a dolgokhoz, és megköszöntük az egyik legjobb partner rendelkezésre bocsátását az új tulajdonosnak. Azóta pedig már számos más projektben való közreműködése is ezt a céget kértük fel. Valóban az egyik legjobb partnerünk lett, rövid idő alatt.